ГоловнаКультура

Джонні Депп зіграє в продовженні фільму "Фантастичні звірі і де вони мешкають"

Усього планують зняти п'ять частин.

Джонні Депп зіграє в продовженні фільму "Фантастичні звірі і де вони мешкають"

Джонні Депп зіграє в сиквелі фільму "Фантастичні тварини і де вони мешкають", спін-офф фільмів про Гаррі Поттера.

Про це повідомляє ZN.ua з посиланням на Deadline.

Актор приєднався до акторського складу сиквелу фільму про чарівників у Нью-Йорку, зйомки якого почнуться на початку наступного року. Яку роль він виконає, наразі невідомо.

Повідомляють також, що Деппа можна буде побачити і в першій частині спін-офф "Гаррі Поттера", але глядачеві доведеться "придивитися", щоб упізнати актора, який з'явиться в картині в епізодичній ролі. "Фантастичні звірі і де вони мешкають" вийдуть у прокат 17 листопада.

Дія фільму, як відомо, розгортається приблизно за 70 років до подій "поттеріани". Головний герой спін-офф Ньют Скамандер - зоолог, який займається вивченням невідомих живих істот. У США він повинен познайомитися з членами таємного товариства чаклунів, які допоможуть йому в дослідженнях.

Головну роль у фільмі зіграє Едді Редмейн. Окрім нього, у фільмі задіяні Колін Фаррелл, Езра Міллер, Джемма Чан, Рон Перлман і Джон Войт.

У жовтні Джоан Роулінг, яка є автором сценарію першого і другого фільмів, заявила про те, що картина буде складатися з п'яти серій замість трьох запланованих.

Нагадаємо, в жовтні в продаж надійшла восьма книга про Гаррі Поттера в українському перекладі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram