ГоловнаКультура

Бен Аффлек зніме фільм за романом Агати Крісті "Свідок обвинувачення"

Виконавчим продюсером виступить правнук письменниці Джеймс Прічард.

Бен Аффлек зніме фільм за романом Агати Крісті "Свідок обвинувачення"
Бен Аффлек на съемках фильма "Операция Арго"

Американський актор і сценарист Бен Аффлек зніме і зіграє одну з головних ролей в екранізації детективу Агати Крісті "Свідок обвинувачення".

Про це повідомляє Сultprostir.ua.

Виробництвом стрічки займеться студія 20th Century Fox. Виконавчим продюсером виступить правнук Агати Крісті Джеймс Прічард.

Найвідомішою екранізацією "Свідка обвинувачення" вважається фільм Біллі Уайлдера, знятий в 1957 році. Головні ролі в картині виконали Марлен Дітріх і Чарльз Лаутон. Стрічка була номінована на премію "Оскар" в шести номінаціях і стала класикою фільмів детективного жанру.

Аффлек виконає роль адвоката Уілфріда Робертса, який береться за заплутану справу про вбивство, в яке залучені Леонард Воул, його дружина та  Емілі Френч, що заповідала Воулу майно.

"Я люблю фільм Біллі Уайлдера, тому по-своєму зняти історію Агати Крісті для мене - це виклик, радість, честь і справжня пригода", - зазначив актор.

Нагадаємо, в березні 2016 року на екрани вийшов фільм "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості", в якому Аффлек вперше зіграв Бетмена. Крім того, він повинен зіграти роль супергероя в першій і другій частинах "Ліги Справедливості", намічених на 2017 і 2019 роки.

Аффлек також зняв кримінальні драми "Прощай, дитинко, прощай" (2007), "Місто злодіїв" (2010) і політичний трилер "Арго" (2012)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram