ГоловнаКультура

Новий фільм Дені Вільньова "Прибуття" обзавівся трейлером

Емі Адамс може отримати свою шосту номінацію на "Оскар".

У мережі з'явився повноцінний трейлер до нового фільму канадського режисера Дені Вільньова ("Сікаріо", "Полонянки") "Прибуття", де головні ролі зіграли Емі Адамс і Джеремі Реннер.

Фільм розповідає про прибуття інопланетян на Землю і спроби контакту з ними. Емі Адамс грає експерта з лінгвістики, якій доручають розшифрувати мову прибульців. Їй допомагають військовий (Форест Вітакер) і математик (Джеремі Реннер).

Оператором фільму виступив Бредфорд Янг, а композитором - Йохан Йоханссон, з яким режисер уже працював на фільмах "Сікаріо" і "Полонянки".

У світовий прокат "Прибуття" виходить у листопаді цього року. З огляду на час виходу фільму в прокат, очікується, що він буде одним з фігурантів "оскарівської" гонки. Як правило (але не обов'язково), фільми, які виходять восени і в грудні в американський прокат, можуть розраховувати на потрапляння в номінації Американської кіноакадемії і професійних гільдій.

В український прокат фільм виходить 8 грудня.

Нагадаємо, що цього тижня в Будапешті почалися зйомки продовження культового фільму "Той, що біжить по лезу". Режисером сиквелу також виступає Дені Вільньов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram