ГоловнаКультура

"Загін самогубців" зібрав 26,7 млн грн за перший вікенд в Україні

У перший день прокату фільм побив рекорд касових зборів.

"Загін самогубців" зібрав 26,7 млн грн за перший вікенд в Україні
Кадр из фильма "Отряд самоубийц"
Фото: slashfilm.com

Комікс-бойовик Девіда Ейєра "Загін самогубців", який вийшов в український прокат 4 серпня, зібрав 26,7 млн грн за перший вікенд.

Як повідомляє дистрибуторська компанія "Кіноманія", фільм також побив рекорд зборів за перший день прокату в Україні - 6,9 млн грн.

Фільм вийшов на 317 екранах. Для порівняння - фільм "Зоряні війни: Пробудження сили" Джей Джея Абрамса заробив 26 млн 484 тис. гривень (1 млн 129 тис. доларів) за перший вікенд прокату на 315 екранах.

Незважаючи на негативні відгуки критиків (фільм отримав рейтинг 26% на сайті-агрегаторі рецензій Rotten Tomatoes), фільм збирає хорошу касу і на батьківщині. У США збори "Загону самогубців" за перший вікенд склали 135 млн доларів. У світовому прокаті фільм уже зібрав 267 млн.

"Загін самогубців" - фільм, поставлений за коміксами зі всесвіту DC. За сюжетом, влада збирає команду з найнебезпечніших злочинців (деякі з яких - зі суперздібностями), щоб побороти зло, що насувається на місто. У фільмі зіграли Джаред Лето, Вілл Сміт, Марго Роббі, Віола Девіс та інші.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram