ГоловнаКультура

При Мінкультури створено Раду з питань культурно-мистецької освіти

Перше засідання заплановано провести у вересні.

При Мінкультури створено Раду з питань культурно-мистецької освіти
Фото: prostir.museum

Міністерство культури створило Раду з питань культурно-мистецької освіти, що братиме участь у розробці стратегії розвитку освіти у сфері культури і мистецтв.

Про це повідомляють на сайті Мінкультури.

"Рада є постійно діючим колегіальним органом з питань перспектив і напрямків розвитку і змісту культурно-мистецької освіти", - наголошено в повідомленні.

Основними завданнями Ради є участь у розробці стратегії розвитку освіти у сфері культури і мистецтв, підготовка пропозицій для моніторингу якості культурно-мистецької освіти, визначення проблемних питань розвитку та формування пропозицій їх вирішення.

Склад ради затверджує Мінкультури, в нього увійдуть профільний заступник міністра культури, представники Національної академії мистецтв, керівники чи інші представники установ освіти сфери культури і представники ради молодих вчених при Мінкультури.

Перше засідання ради планують провести у вересні.

Нагадаємо, в травні новопризначений Кабінет Міністрів назвав пріоритети своєї роботи 2016 року. Серед них, зокрема, децентралізація у сфері культури, створення системи обліку об'єктів культурної спадщини та створення Українського фонду культури.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram