ГоловнаКультура

Ларс фон Трієр знімає фільм про серійного вбивцю

Зйомки "Дому, що збудував собі Джек" почнуться вже в серпні

Ларс фон Трієр знімає фільм про серійного вбивцю
Фото: EPA/UPG

Новим фільмом відомого данського режисера Ларса фон Трієра стане англомовна драма про серійного вбивцю "Дім, що збудував собі Джек".

Фільм вже встигли продати в країни Європи, Азії та Латинської Америки на Каннському кіноринку, повідомляє IndieWire.

Спочатку планувалося, що драма про маньяка буде серіалом, але в лютому цього року стало відомо, що Трієр робить фільм. Бюджет картини становитиме 8,7 мільйона євро, зйомки почнуться наприкінці літа цього року в Данії.

"Ді, який збудував собі Джек" буде складатися з п'яти пов'язаних між собою історій серійного вбивці, розказаних з його ж точки зору. Продюсер Трієра, Луїза Вест, сказала, що це буде "фільм про серійного вбивцю, якого ви ще ніколи не бачили".

Хто зіграє в новому фільмі Ларса фон Трієра, наразі не відомо.

Попередній фільм режисера, "Німфоманка", було розбито на дві частини, кожна з яких отримала по режисерській версії. Прем'єра першої частини пройшла на Берлінале у 2014 році, другу показали у Венеції.

Нагадаємо, що Ларса фон Трієра оголосили персоною нон ґрата на Каннському кінофестивалі у 2011 році за невдалий жарт про Гітлера, виголошений режисером на прес-конференції, присвяченій його фільму "Меланхолія". Після цього інциденту режисер не тільки не приїжджає в Канни, але й відмовляється спілкуватися з пресою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram