ГоловнаКультура

Ложкін презентував "Четверту республіку" на Книжковому Арсеналі

Голова АП назвав Книжковий Арсенал "масштабним культурним явищем".

Ложкін презентував "Четверту республіку" на Книжковому Арсеналі
Фото: facebook.com/boris.lozhkin.7

У неділю, 24 квітня, на Книжковому Арсеналі відбулася презентація книги Бориса Ложкіна "Четверта республіка", написаної за участю Володимира Федоріна. У рамках презентації автори видання поспілкувалися з відвідувачами виставки, а також провели автограф-сесію.

"Ми вважаємо книгу "Четверта республіка" маніфестом нової української політичної нації. Україна здатна стати свіжою кров'ю для Європи, вдихнути в неї нове життя. Ми часто недооцінюємо своє місце в європейському проекті, при тому що нам усім потрібно усвідомлювати: Україна потрібна Європі не менше, ніж Європа Україні. Участь України в європейському проекті вирішить багато труднощів, які зараз існують всередині європейської спільноти", - зазначив у своїй промові Ложкін.

Також голова Адміністрації президента назвав Книжковий Арсенал одним з наймасштабніших культурних явищ у країні і подякував організаторам за запрошення провести презентацію своєї книги.

"Ми з Володимиром Федоріним зі самого початку роботи над книгою розраховували, що вона дасть імпульс широкому діалогу про сьогодення і майбутнє України, про її місце і значення в європейському проекті. Вважаю такий темп правильним", - написав він на своїй сторінці у Facebook, коментуючи результати дискусії з читачами під час презентації видання.

Книга Бориса Ложкіна "Четверта республіка" вийшла у видавництві "Фоліо" 18 березня українською і російською мовами. На сьогодні видавництво вже взялося за випуск другого видання книги, також книга вийшла в перекладі на англійську мову.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram