ГоловнаКультура

У Києві стартував шостий фестиваль "Книжковий Арсенал"

Фестиваль триватиме до 24 квітня включно.

У Києві на території "Мистецького Арсеналу" в середу, 20 квітня, стартував Шостий міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал".

Як пише УНІАН, 2016 року "Книжковий Арсенал" презентує розширену міжнародну секцію ярмарку і сцену "Кафе Європа". Зокрема вперше представлять колективний стенд німецьких видавництв і спеціальну програму в партнерстві з Франкфуртським книжковим ярмарком за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини і Гете-Інституту в Україні.

У програмі фестивалю заплановано участь відомих письменників, філософів, літературних діячів і митців з більш ніж 10 країн. Зокрема на Книжковий Арсенал приїдуть такі видатні автори, як Етгар Керет (Ізраїль, книга "Раптом стукіт у двері", Фоліо), Зигмунт Мілошевський (Польща, книга "Гнів", Урбіно), Томас Главинич (Австрія, книга "Життя бажань", Книжки XXI), Ігнасіо Карпович (Польща, роман "Сонька", Комора), Каталін Доріан Флореску (Швейцарія, роман "Якоб вирішує любити", Книги-ХХІ), Карола Ханссон (Швеція, роман "Штайнгоф", Комора), інтелектуали Мішель Онфре (Франція, книга "Сила життя. Гедоністичний маніфест", Ніка-центр) і Ларс Свендсен (Норвегія, "Філософія Свободи", Видавництво Анетти Антоненко), Райнер Кунце (Німеччина, Книги XXI), Бернд Шухтер (Австрія, Книги XXI ), Свен Ляйбер (Німеччина), Манана Менабде (Грузія, роман "А час минав", Видавництво Анетти Антоненко) й інші.

Фестиваль триватиме до 24 квітня включно, щоденно з 10:00 до 20:00. Також 23 квітня відбудеться Ніч "Книжкового Арсеналу" з 20:00 до 24:00.

Разовий вхідний квиток на "Книжковий Арсенал" коштує 50 гривень, пільговий - 20 гривень. Також можна купити абонемент на всі дні за 150 гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram