ГоловнаКультура

Музикантів "Воскресения" закидали яйцями за "окупований Крим"

Засновник рок-гурту відмовився їхати в Сімферополь

Музикантів "Воскресения" закидали яйцями за "окупований Крим"
Несколько яиц попали в аппаратуру
Фото: an-crimea.ru

Музикантів російського рок-гурту "Воскресение" закидали яйцями під час концерту в окупованому Симферополі.

Таким чином глядачі відреагували на пояснення вокаліста Олексія Романова про причини, з яких не прилетів засновник групи Андрій Сапунов, пише "Новая газета".

На фотографіях з концерту видно, що кілька яєць потрапили в апаратуру. Самі музиканти не постраждали.

"Він заявив: "Андрій Сапунов вирішив не їхати в ваш окупований Крим". Після цього кілька людей вийшли з залу, мабуть, сходили в сусідній магазин, купили яйця і зробили те, що зробили", - розповів обурений сімферополець.

Організатор концерту Ігор Нескубін розповів, що Сапунов мав прилетіти на цей концерт, для нього навіть оплатили авіаквиток.

"Про те, що його не буде, я дізнався за тиждень до концерту. Причина, яку мені озвучили: "Андрію на цей день призначили операцію на серці". Ми домовилися, що як тільки група вийде на сцену, вони пояснять глядачам відсутність Сапунова. Те, що я почув у підсумку, повалило мене в шок. І причини, з яких це було сказано, мені не зрозумілі", - заявив Нескубін.

Рок-гурт "Воскресіння" було засновано у 1979 році. У різний час у ньому грали такі відомі музиканти, як Костянтин Нікольський, Петро Підгородецький і Євген Маргуліс. Останній альбом гурту вийшов у 2003 році.

Нагадаємо, раніше російського співака Єгора Кріда (Булаткіна) не пустили в Україну. На 22 квітня і 1 травня у нього було заплановано виступи на окупованому півострові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram