ГоловнаКультура

Земфіра попросила прибрати прапор України на концерті у Вільнюсі

"Я люблю Росію, ми перебуваємо у Литві, я прошу вас, я прошу вас, б...дь"

Відома російська співачка Земфіра попросила прибрати прапор України під час концерту у Вільнюсі, який пройшов 21 березня.

У мережі з'явилося відео, як співачка звертається до слухачів: "Ви любите свою країну, я люблю свою країну".

Українські шанувальники Земфіри, які навмисно поїхали до Вільнюса на концерт, розповідають, що співачка відреагувала на підняті в залі українські прапори. "Я не хотіла цієї теми зачіпати, але ви любите не мене, ви любите якусь свою ідею, приберіть їх", - цитує співачку Світлана Осипчук у своєму фейсбуці.

Стиліст журналу L'Officiel Ukraine Євген Примаченко розповів у коментарі своєму виданню про те, що сталося: "Ми не відразу зрозуміли, що взагалі сталося. Земфіра сказала, мовляв, ви мене, будь ласка, не підставляйте зараз. Те, що ви робите - це неправильно. Я люблю свою країну, а ви, українці, взагалі бідні. Потім вона заспівала пісню «Я - маленька людина, мені потрібно кудись пливти». Після цього вона показала «фак» нашому прапору і попросила, щоб його прибрали".

За словами іншого слухача концерту, багато хто з присутніх у залі українців після "прохання" Земфіри вийшов із залу.

Після концерту кілька українців зустріли співачку у фойє Siemens Arena з прапором України та вигуками "Слава Україні!".

Зазначимо, що в липні 2015 року Земфіра виступила з прапором України на концерті в Тбілісі. А в березні 2014 року на знак підтримки України співачка залишила тільки одну пісню на своєму сайті – "Відпусти" групи "Океан Ельзи", яку вона виконала на концерті в Києві 2008 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram