ГоловнаКультура
Спецтема
Дневник Docudays UA

Вечірні сеанси Docudays у 2016 році будуть платними

Квитки на сеанси після 15:00 коштуватимуть 20 гривень

Вечірні сеанси Docudays у 2016 році будуть платними
Фото: www.facebook.com/DocudaysUA

Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA, який відбудеться навесні, вирішив зробити платними вечірні сеанси. Про це повідомили організатори фестивалю у вівторок.

"Цього року, щоб уникнути штовханини і непорозумінь і надати кожному глядачеві місце в залі, ми вводимо квиткову систему. Тепер вхід на сеанси після 15:00 коштуватиме 20 грн. Ранкові сеанси, які стартують о 10:00, залишаються безкоштовними. Каси працюватимуть у кінотеатрах "Київ", "Кінопанорама" або в Будинку кіно", - йдеться в повідомленні.

Можна також придбати абонемент на весь період фестивалю, він коштуватиме 300 гривень. Студентам, пенсіонерам, бійцям і ветеранам АТО вхід безкоштовний, але їм також треба буде брати квиток у касах, щоб отримати місце в залі.

Нагадаємо, у 2015 році Docudays проводився у третій декаді березня.

Переможцем конкурсу Docu/Життя став фільм російського режисера Дениса Шабаєва "Разом", конкурсу Docu/Право - російський фільм "Божа воля" Беати Бубенець. Кращим фільмом короткометражного конкурсу став "Точка відліку" польського режисера Міхала Щесняка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram