ГоловнаКультура

Ювілейний концерт Попадюка відбудеться за підтримки компанії «Агромат» Новости компаний

23 лютого 2016 року в Національному палаці «Україна» відбудеться ювілейний концерт Василя Попадюка «100 років самотності» за підтримки компанії «Агромат».

У програмі – світові хіти та оригінальні твори у виконанні скрипаля-віртуоза і його музичного бенду Papa Duke band. Ведучий концерту – Петро Мага.Один з найкращих музикантів сучасності, Василь Попадюк майстерно грає на 15 інструментах. Зміксувавши слав’янську, циганську і популярну музику з фольклором та джазом, Василь Попадюк створив власний неповторний стиль world music. Цими музичними композиціями захоплюються мільйони шанувальників, серед яких і перші особи держав світу.

Більше 150 концертів на рік, які він влаштовує зі своїм гуртом, збирають повні зали Європи, Америки та Африки. Як запрошена зірка, Василь Попадюк записував диск навіть з легендарною рок-групою Deep Purple.

Підтримати музичний проект вирішила компанія «Агромат», яка добре знається на мистецтві створення краси. Щодня здійснюючи подорож у світ дизайнерського мистецтва, що вражає енергією та кольорами, компанія «Агромат» запрошує всіх поринути у світ музики. Адже чарівні імпровізації Василя Попадюка – ще один крок до розуміння природи мистецтва.

Пропонуємо і вам відкрити для себе цього неймовірно талановитого виконавця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram