ГоловнаКультура

Книга "Майдан. Нерозказана історія" з'явилася на Amazon.com

Книгу можна купити з доставкою по всьому світу.

Книга шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної "Майдан. Нерозказана історія" з'явилася у продажу на Amazon.com. Купити її тепер можна з доставкою по всьому світу.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав видавець книги, директор видавництва "Брайт Стар Паблішинг" Дмитро Кириченко.

Книга представлена поки що тільки російською мовою. Найближчим часом очікується надходження й україномовної версії.

Нагадаємо, "Майдан. Нерозказана історія" у 2015 році була видана накладом 24 тис. примірників і вибилася в лідери продажів у видавництві.

Книга вийшла в лютому 2015 року українською і російською мовами. Протягом року її презентація пройшла в Києві, Запоріжжі, Львові, Черкасах, Дніпропетровську, Кривому Розі, Одесі й ін. містах України, а також у Лондоні.

Докладно про книгу можна прочитати на офіційному сайті - Maidanbook.com.ua. Придбати її електронну версію - на сайті Bookland.com.

Нагадаємо, книга відповідає на питання про те, як планували і здійснювали розгін студентів; хто готував бійню на Банковій 1 грудня і спробу розгону Майдану 10 грудня; хто доправив з Росії в Україну "гуманітарний вантаж" - 13 тисяч гранат, які застосовували проти Майдану; який наказ отримали снайпери, виведені на позиції ще 14 лютого; хто розстрілював героїв Небесної сотні; якими були останні години Віктора Януковича як президента і хто допомагав йому здійснити втечу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram