ГоловнаКультура

Нові "Зоряні війни" виходитимуть, поки на них буде попит

Те саме стосується фільмів про супергероїв зі всесвіту Marvel

Нові "Зоряні війни" виходитимуть, поки на них буде попит
Фото: themarysue.com

Компанія Disney, що володіє правами на створення нових фільмів саги "Зоряні війни", не збирається зупинятися після виходу 9-го епізоду у 2019 році.

Про це повідомив глава компанії в інтерв'ю BBC, інформує The Guardian.

Боб Айгер додав, що наразі п'ять фільмів "Зоряних воєн" знаходяться на різних етапах виробництва. Після того, як вийде п'ятий, компанія далі зніматиме "Зоряні війни". "Я не знаю, як часто і як довго це триватиме", - заявив Айгер.

Журналіст Адам Роджерс з журналу Wired припустив, що франшизу "Зоряних воєн" продовжуватимуть нескінченно - поки люди купуватимуть на неї квитки. "Я спробую пояснити іншими словами: якщо щось приносить Діснею прибуток, а якщо ви, як і я, досить дорослі для того, щоб пам'ятати свій перегляд перших "Зоряних воєн", то до останніх ви, швидше за все, не доживете. Ця франшиза вічна", - пише журналіст.

Нагадаємо, що восьмий епізод "Зоряних воєн" відклали на грудень 2017 року - спочатку фільм мав вийти влітку того ж року. Режисером епізоду буде Раян Джонсон ("Петля часу").

Разом з цим, наступним фільмом зі всесвіту "Зоряних воєн" стане "Вигнанець" - фільм про групу повстанців, які збираються викрасти схему Зірки смерті. Фільм вийде у світовий прокат 16 грудня 2016 року. Режисером став Гарет Едвардс ("Монстри", "Годзілла"), а головні ролі виконають Фелісіті Джонс і Мадс Міккельсен.

Айгер також розповів про ще одну нескінченну фантастичну серію фільмів, засновану на всесвіті коміксів Marvel.

"У всесвіті Марвел тисячі і тисячі персонажів - це триватиме нескінченно", - заявив бос Disney у відповідь на припущення про те, що фанати можуть втомитися від фільмів про супергероїв. "Я думаю, що ми піднімаємо планку у галузі сторітеллінгу", - додав він.

Наступний фільм про супергероя Marvel виходить вже 11 лютого - це "Дедпул" з Раяном Рейнольдсом, що отримав "дорослий" віковий рейтинг.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram