ГоловнаКультура

В американському серіалі про Шерлока зняли епізод про "українсько-російську війну"

Сучасний Шерлок Хомс заговорив українською мовою

В американському серіалі про Шерлока зняли епізод про "українсько-російську війну"
Фото: elementary-cbs.ru

Головною темою чергової серії популярного американського серіалу "Елементарно" стало вбивство російського бізнесмена в Нью-Йорку, яке за сюжетом пов'язане з "вигаданою українсько-російською війною".

Про це повідомляє Бі-бі-сі Україна.

Серіал "Елементарно" від каналу CBS є черговою варіацією історії про Шерлока Холмса. У головній ролі знявся Джоні Лі Міллер, а доктора Ватсона грає жінка - Люсі Лю.

В останній серії "Елементарно" сюжет розгортається навколо "українсько-російської війни" і мирних переговорів між Росією та Україною, які нібито намагаються зірвати лобісти продовження антиросійських санкцій. За сюжетом, Шерлок Холмс розслідує вбивство російського бізнесмена, який представляв на переговорах Росію. Україну на переговорах представляє американський чиновник.

В епізоді Холмс розмовляє українською мовою. Нею також говорять ще кілька негативних персонажів. Основна ідея серії в тому, що США продає Україні зброю для війни проти Росії.

Нагадаємо, на початку цього року вийшла спеціальна різдвяна серія британського серіалу про Шерлока Холмса з Бенедиктом Камбербетчем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram