ГоловнаКультура

Земфіра виплатила незадоволеному глядачеві з Ростова 306 тис. рублів

Після повідомлень про виплату ще два відвідувачі концерту звернулися за "компенсацією"

Земфіра виплатила незадоволеному глядачеві з Ростова 306 тис. рублів
Земфира с флагом Украины на концерте в Грузии

Співачка Земфіра виплатила 306 тисяч рублів глядачеві, який звинуватив її в хуліганстві після концерту в Ростові на Дону в 2013 році.

Про це повідомив Ярослав Михайлов, який представляє інтереси незадоволеного глядача, пише "Медуза".

За його словами, 300 тис. рублів - це компенсація, яку його клієнт збирався вимагати через суд, а 6 тис. - вартість квитків. Гроші було переказано до суду.

Як заявив Михайлов, після того, як ЗМІ повідомили про виплаченої компенсації, до нього звернулися ще два відвідувачі концерту артистки. Вони теж хотіли б отримати таку компенсацію.

Нагадаємо, концерт Земфіри в Ростові-на-Дону відбувся 20 жовтня 2013 року, причому мало не зірвався з вини директора майданчика. На концерті відвідувачі вели себе неадекватно і вимагали виконання певних пісень. У відповідь на крики із залу "Ромашки давай!" Земфіра нецензурно вилаялася, а потім сказала у мікрофон: "Я зараз тобі так дам, не донесеш!" У фінальній композиції "Аріведерчі" вона замість "Я ніколи не повернуся додому" заспівала "Я ніколи не повернуся в Ростов".

Ярослав Михайлов називає себе юристом і правозахисником. У Фейсбуці зазначено, що він провідний експерт Християнського правозахисного центру при РПЦ. 1 червня він поскаржився на російську телеведучу Ксенію Собчак, яка виклала фотографію в церковному одязі і з бородою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram