ГоловнаКультура

В офіс авторів логотипа до 9 травня кинули "коктейль Молотова"

В організації пов'язують випадок з її "дизайн-волонтерською діяльністю".

У харківському будинку, у вікно якого в середу кинули пляшку із запальною сумішшю, розташовувалося приміщення арт-студії 3Z Studio, що розробила логотип у вигляді червоного мака для всеукраїнської соціальної акції "Нiколи знову".

"Сьогодні (у середу) вночі приміщення нашої студії в Харкові було спалено "Молотовим" через вікно, чітко і швидко", - сказано в повідомленні на офіційній сторінці 3Z Studio у Facebook.

Фото: 3Z Studio

В організації пов'язують випадок з її "дизайн-волонтерською діяльністю".

"Ніхто з тих, хто там працює, не має будь-яких комерційних чи особистих конфліктів такого масштабу. Єдиний якийсь логічний ґрунт для такого нападу - наша "дизайн-волонтерська" діяльність... Є факти, що це не була проста "хуліганка", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили раніше у відділі зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Харківській області, 7 жовтня о 1:50 у чергову частину Київського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Ольминського, 16 сталася пожежа.

"Правоохоронцями було встановлено, що невідомий розбив цеглою вікно, а потім кинув пляшку із займистою речовиною", - йдеться в повідомленні.

Міліція вилучила з місця події речові докази. Слідчий призначив необхідні експертизи. Проводиться розслідування.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до 10 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram