ГоловнаКультура

Вийшов трейлер до фільму "Легенда Г'ю Гласса" з Леонардо Ді Капріо

Можливо, за цю роль актор нарешті отримає заповітний "Оскар"

Вийшов трейлер до фільму "Легенда Г'ю Гласса" з Леонардо Ді Капріо

У мережі з'явився другий трейлер до нового фільму режисера Алехандро Гонсалеса Іньярітту "Легенда Г'ю Гласса" (в оригіналі – The Revenant).

В український прокат фільм вийде 14 січня 2016 року, повідомляють дистриб'ютори картини, Ukrainian Film Distribution.

Головну роль у "Легенді Г'ю Гласса" зіграв Леонардо Ді Капріо. Оскільки в США фільм виходить в обмежений прокат 25 грудня, картину і знімальну групу цілком можуть висунути на "Оскар" у різних номінаціях. Якщо Ді Капріо номінують, це буде його шоста номінація.

За сюжетом, головний герой - Г'ю Гласс - намагається вижити після сутички з грізлі в лісах Дикого Заходу, де його кидають соратники з освоєння американських земель (одного з них грає Том Харді). Наголошується, що фільм поставлено за романом Майкла Панке, який, у свою чергу, написано на основі реальних подій у житті першопрохідника Г'ю Гласса.

Попередній фільм Алехандро Гонсалеса Іньярітту, "Бердмен", нагадаємо, вийшов торік і став кращим фільмом за версією Американської кіноакадемії. Усього "Бердмен" отримав 4 "Оскари" - за кращий фільм, кращу режисуру, операторську роботу і сценарій.

У "Легенді Г'ю Гласса" оператором виступив Еммануель Любецький, який уже працював з Іньярітту над "Бердменом". Любецький - дворазовий володар премії "Оскар" - крім роботи в "Бердмені", його нагородили за "Гравітацію".

Хто ще може претендувати на статуетки Американської кіноакадемії, читайте в огляді LB.ua "Що на дні, то найсолодше: кращі фільми кінця 2015 року".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram