ГоловнаКультура

Соня Кошкіна проведе в Черкасах зустріч з читачами

Шеф-редактор LB.ua презентує черкащанам книгу "Майдан. Нерозказана історія"

У п'ятницю, 3 липня у Черкасах відбудеться зустріч з автором книги "Майдан. Нерозказана історія", шеф-редактором LB.ua Сонею Кошкіною.

Захід відбудеться о 18.00 у книжковому супермаркеті "Буквиця" на вулиці Дашкевича, 19 (торговий центр "Хрещатик-Сіті").

Під час презентації читачі зможуть поставити всі питання щодо розслідування подій на Майдані і нинішньої політичної ситуації в країні. Також - купити книгу з авторським автографом.

Нагадаємо, перша презентація відбулася у Києві у лютому. Гроші від благодійного продажу книги на ній передали Київському військовому шпиталю на лікування поранених у зоні АТО.

Пізніше зустрічі з читачами також провели у Львові, Дніпропетровську, Запоріжжі, Кривому Розі, Миколаєві та Одесі.

З моменту початку продажів реалізовано 24 тисячі примірників книги "Майдан. Нерозказана історія" російською та українською мовами.

У книзі надано відповіді на питання, як планували і здійснювали розгін студентів; хто готував бійню на Банковій 1 грудня і спробу розгону Майдану 10 грудня; хто доставив з Росії в Україну "гуманітарний вантаж" - 13 тисяч гранат, які застосовували проти Майдану; який наказ отримали снайпери, виведені на позиції ще 14 лютого; хто розстрілював героїв Небесної сотні; якими були останні години Віктора Януковича як президента і хто допомагав йому здійснити втечу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram