ГоловнаКультура

Минкульт проведет конкурс патриотического плаката

Работы победителей используют на ситилайтах.

Минкульт проведет конкурс патриотического плаката
Архив

Міністерство культури має намір провести всеукраїнський конкурс "Український патріотичний плакат 2015". Роботи переможців повісять у школах і на сітілайтах.

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Конкурсні теми плакатів - військово-патріотичне виховання дітей та молоді; формування української національної свідомості та ідентичності; українські народні традиції та підтримка національного культурного продукту; підтримка бойового духу українських вояків; популяризація європейських демократичних цінностей та підтримка євроінтеграційних процесів в Україні; популяризація державної та національної символіки України; плакат до святкування 150-річчя з дня народження Михайла Грушевського.

Творчі роботи, які визнають переможцями, використовуватимуться у навчальних закладах, державних і громадських установах, а також на рекламних носіях - сітілайтах, банерах і т.д.; у військових частинах, місцях дислокації військових підрозділів у зоні АТО. Свої роботи на суд журі можуть направляти професійні художники і дизайнери, студенти вищих мистецьких навчальних закладів; також прийматимуться аматорські роботи.

Нагадаємо, міністр культури В'ячеслав Кириленко оголосив пріоритетом своєї роботи на посаді допомогу армії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram