ГоловнаКультура

Девід Лінч відмовився знімати третій сезон "Твін Пікс"

Режисерові не вистачає грошей

Девід Лінч відмовився знімати третій сезон "Твін Пікс"
Дэвид Линч
Фото: www.zvuki.ru

Режисер Девід Лінч, один із творців телесеріалу "Твін Пікс", відмовився знімати його продовження.

"Після одного року і чотирьох місяців переговорів (з каналом Showtime) я вирішив піти, бо не вистачає грошей зробити все за нашим сценарієм", - написав Лінч у своєму Twitter.

За його словами, він вже повідомив усіх акторів, запрошених у проект, що подальша робота триватиме без нього. Проте режисер висловив сподівання, що нові серії "Твін Пікс" все-таки з'являться на екранах.

У середині березня Лінч уже заявляв, що запуск третього сезону серіалу "Твін Пікс" може не відбутися. У проект мали повернутися виконавці головних ролей в оригінальному серіалі: Кайл Маклахлен (Дейл Купер) і Шеріл Лі (Лора Палмер).

Третій сезон "Твін Пікс" мав вийти на каналі Showtime у 2016 році і складатися з дев'ятьох серій. Серіал створили Девід Лінч та Марк Фрост. Він виходив у 1990-1991-му на каналі ABC, протримавшись два сезони. Проект зняли з ефіру через те, що почали знижуватися рейтинги, він отримав повнометражний приквел "Твін Пікс: Вогонь, іди зі мною", прем'єра якого відбулася на Каннському фестивалі 1992 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram