ГоловнаКультура

У прокат виходить документальний фільм "Заміж за іноземця"

Фільм про українських жінок і американських чоловіків, які шукають одне одного за допомогою шлюбних агентств, матиме європейську прем'єру в Києві

У прокат виходить документальний фільм "Заміж за іноземця"
Кадр из фильма "Замуж за иностранца"
Фото: 86Prokat

11 березня в столичному кінотеатрі "Київ" відбудеться європейська прем'єра документального фільму Джонатана Нардуччі "Заміж за іноземця".

Про це повідомляють дистриб'ютори картини, компанія 86Prokat.

Герої фільму - українські жінки та американські чоловіки, які шукають свою "половинку" за допомогою міжнародних шлюбних агентств.

Фільм Нардуччі включили в основний конкурс Hot Docs - найбільшого фестивалю документального кіно в Північній Америці.

В Україні фільм зможуть подивитися в столичних кінотеатрах "Київ" і "Кінопанорама", а також у Львові (у Палаці мистецтв,"Кінопалаці Коперник", Lviv Film Centre), Дніпропетровську ("Правда Кіно") та Харкові ("8½").

Традиційно після прем'єри картини відбудеться дискусія "Чому українські жінки хочуть заміж за іноземців" за участю режисера фільму Джонатана Нардуччі та лінійного продюсера Наді Парфан. Модератор дискусії - журналіст Ірина Славінська. Вхід на дискусію безкоштовний, на прем'єру - за квитками.

Джонатан Нардуччі живе і працює в Лос-Анджелесі. "Заміж за іноземця" - повнометражний дебют режисера, раніше знімав музичні відео та короткометражні фільми.

Нагадаємо, зараз у прокаті йде фінський документальний фільм "Закохані в садах".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram