ГоловнаКультура

Молодим кінематографістам вручать президентські гранти

Виплати призначено для створення і реалізації творчих проектів.

Молодим кінематографістам вручать президентські гранти
Фото: podrobnosti.ua

Віктор Янукович підписав розпорядження про призначення грантів Президента України молодим діячам у галузі кінематографії для створення і реалізації творчих проектів.

Про це повідомили в прес-службі глави держави.

"Згідно з Указом Президента України від 20 жовтня 1998 року №1152 (зі змінами, внесеними Указами від 19 серпня 2002 року №721 та від 6 червня 2006 року №481) та Указу Президента України від 6 лютого 1999 року №127 (зі змінами, внесеними Указами від 15 березня 2002 року №242 та від 5 жовтня 2004 року №1171) призначити гранти Президента України молодим діячам у галузі кінематографії для створення і реалізації творчих проектів:

Бобало-Яремчуку Олегу Михайловичу - режисерові для виробництва ігрового короткометражного фільму "Структура кави або "Абзац" на базі товариства з обмеженою відповідальністю "Кінокомпанія Гулівер Сінема"(м. Київ) у розмірі 400 тисяч гривень;

Брівку Роману Олеговичу - режисерові для виробництва ігрового короткометражного фільму "В" на базі кіностудії дитячих і юнацьких фільмів імені О. Ханжонкова (м. Київ) у розмірі 320 тисяч гривень;

Головіній Аліні Анатоліївні - режисерові для виробництва неігрового короткометражного фільму "Один" на базі державного підприємства "Українська студія хронікально-документальних фільмів" (м. Київ) у розмірі 180 тисяч гривень", - йдеться в документі.

Як повідомляли раніше, Кабмін призначив гранти для дослідницьких колективів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram