ГоловнаКультура

Оприлюднено Топ-5 столичних заторів тижня

У місті почали реконструювати Поштову площу.

Оприлюднено Топ-5 столичних заторів тижня
Фото: tsn.ua

Через перекриття Поштової площі в Києві встановили "заторний" рекорд: пробка завдовжки 7,4 км протрималася одну годину.

Як повідомили в компанії "Яндекс. Україна", найтриваліший затор виник 27 серпня о 08:54, від Дарницького мосту по Наддніпрянському шосе, Набережному шосе, Набережно-Хрещатицькій вулиці до Гаванського мосту.

Також до ТОП-5 тижня потрапили такі затори:

28 серпня 08:54, Московський проспект, вулиця Олени Теліги, 5.8 км, від проспекту Героїв Сталінграда до вулиці Ольжича. Затор протримався 1 годину 30 хвилин.

27 серпня 18:57, вулиця Вадима Гетьмана, Чоколівський бульвар, Червонозоряний проспект, 5.5 км, від Борщагівської вулиці до Кіровоградської вулиці. Затор протримався 1 годину 30 хвилин.

30 серпня 18:54, вулиця Червоноармійська, вулиця Хрещатик, Володимирський узвіз, вулиця Петра Сагайдачного, Межигірська вулиця, 5.4 км, від вулиці Саксаганського до Набережно-Лугової вулиці. Затор протримався 50 хвилин.

28 серпня 15:09, вулиця В'ячеслава Чорновола, Повітрофлотський проспект, 4.3 км, від вулиці Артема до Севастопольської площі. Затор протримався 2 години.

Нагадаємо, у зв'язку з початком будівництва нової транспортної розв'язки від Поштової площі в Подільському районі Києва до моста Метро з 27 серпня рух повністю перекрито до Дня Києва (останні вихідні травня 2013 року).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram