ГоловнаКультура

2012 року в Києві знесли 659 незаконних рекламних носіїв

КМДА далі воює з незаконними рекламними щитами.

2012 року в Києві знесли 659 незаконних рекламних носіїв

"Демонтаж залишається найбільш дієвим методом боротьби з розміщенням незаконної реклами", - заявив заступник голови КМДА Олександр Пузанов. Слова чиновника цитує прес-служба КМДА.

Коли КП "Київреклама" прибирає незаконну конструкцію, її власник, по-перше, залишається без прибутку, який він отримував від її використання. По-друге, зобов'язаний компенсувати роботи з демонтажу й оплатити зберігання демонтованих рекламних засобів. А це значні витрати", - пояснив Пузанов.

Він розповів, що протягом липня в Києві демонтовано 178 незаконних рекламних конструкцій. Загалом за рік знесли 659 незаконних носіїв.

Минулого місяця знесли 78 вивісок, 75 щитів (стоять окремо або розміщені на фасадах будівель), 8 тумб, 3 телевізійні екрани, 1 конструкцію на даху і 13 рекламних засобів інших видів.

Окрім того, з початку року було скасовано 236 дозволів на розміщення зовнішньої реклами у зв'язку із закінченням терміну їхньої дії.

Нагадаємо, раніше Олександр Пузанов розповів, що Київська міськдержадміністрація більше не видаватиме дозволів на розміщення особливо великих бігбордів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram