ГоловнаКультура

Азаров покарає винуватих у гартуванні киян холодною водою

Прем'єр, виявляється, не знав про відсутність гарячої води в Києві.

Азаров покарає винуватих у гартуванні киян холодною водою

Прем'єр-міністр Микола Азаров обіцяє знайти і покарати чиновників, винуватих у тривалій відсутності гарячої води в декількох районах Києва.

Про це він сказав на засіданні уряду, повідомляє кореспондент LB.ua.

"Протягом місяця не було гарячого водопостачання у Дніпровському, Деснянському та в Оболонському районах Києва. І нічого не робилося", - нагадав Азаров.

За його словами, людям потрібно було через Facebook скаржитися йому.

"Це неприйнятно, з такою якістю влади довіру людей отримати неможливо. Що ж сталося? А те, що Мінфін, Мінрегіонбуд і КМДА не могли домовитися про компенсацію різниці в тарифах. Чиновники не знайшли рішення і зробили заручниками десятки тисяч людей", - додав прем'єр .

Азаров повідомив, що станом на вчора гаряче водопостачання відновили всюди, крім 21 будинку.

"Я цієї справи просто так не залишу. Вимагаю сьогодні ж доповісти, хто персонально винен у міністерствах і міській адміністрації в скандальному затягуванні рішення", - обурився прем'єр.

Нагадаємо, 25 липня "Київенерго" не змогло відновити гаряче водопостачання частини Дніпровського, Деснянського й Оболонського районів Києва через обмеження постачань природного газу на ТЕЦ-6, що зумовлено заборгованістю компанії за поставлений газ у зв'язку з відсутністю компенсації різниці в тарифах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram