ГоловнаКультура

Азаров обіцяє звести до мінімуму незручності на Поштовій площі

Транспорт їхати зможе, запевняє прем'єр.

Азаров обіцяє звести до мінімуму незручності на Поштовій площі
Фото: yes-ukraine.org

Прем'єр Микола Азаров запевняє, що реконструкція Поштової площі в Києві відбуватиметься за мінімального обмеження руху.

Про це він сказав журналістам після відвідин Деснянської водопровідної станції.

"Починається реконструкція, напевно, найскладнішої транспортної розв'язки в місті Києві. З поміж тих, що ми побудували, Поштова площа, мабуть, найскладніша і найбільш напружена. Там належить вирішити надзвичайно складні завдання. Ми ставимо завдання перед будівельниками і проектувальниками мінімально обмежити рух транспорту", - сказав Азаров.

За словами прем'єра, перед початком будівництва тунелю в районі Поштової площі проектувальники повинні будуть збудувати обхідний шлях.

Як сказав Азаров, розв'язка на Поштовій площі буде багатоярусною.

"Завдання полягає в тому, щоб вирішити цю проблему, доволі складну, без єдиного світлофора. Щоб жодних затримок на цій розв'язці не було. Ми приступаємо до спорудження розв'язок, які дозволять із Набережного шосе йти на Дружби народів і з Дружби народів прямувати на Набережне шосе", - наголосив Азаров.

Голова уряду зазначив, що, незважаючи на те, що ці напрямки існують уже доволі давно, досі таких розв'язок не було і це збільшувало навантаження на міст Патона.

Нагадаємо, на Поштовій площі почали будувати розв'язку з тунелем і пішохідними зонами. Завершити роботи планують до Дня Києва 2013 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram