ГоловнаКультура

В Україні вийшла енциклопедія про Віктора Януковича

Публіцист Сергій Руденко випустив книгу "Yanukopedia".

В Україні вийшла енциклопедія про Віктора Януковича
Фото: bukvoid.com.ua

У новій книзі Сергія Руденка зібрано 220 фактів, подій і персон, пов'язаних із Віктором Януковичем. У передмові автор зазначає, що ця книга - спроба систематизувати інформацію про нинішнього главу держави.

Сергій Руденко - автор серії книг-досьє "Вся Президентська рать", "Уся прем'єрська рать", "Уся Юлина рать", "Уряд Юлії Тимошенко", "Чоловіки Юлії Тимошенко", "25 багатіїв України".

"За десять років, які Янукович присутній у вищій політичній лізі, про нього сказано і написано багато. І про його судимості, і про друзів, і про соратників, і про ставлення до опонентів, і про багато іншого. Я спробував розширити наше уявлення про "континент Януковича" ... Адже з часом багато забувається - вчинки, висловлювання, емоції", - пише Сергій Руденко в передмові до книги.

Інформація, зібрана в "Янукопедії", представлена в алфавітному порядку - починаючи з прес-секретаря тоді ще прем'єр-міністра Януковича Тараса Аврахова, закінчуючи англійськими назвами книг Віктора Януковича - "Oppurtunity Ukraine" та "The time of professionals".

Поки що з енциклопедією про чинного Президента України можна ознайомитися он-лайн - на порталі "Буквоїд", але не виключено, що з часом книга з'явиться і в друкованому варіанті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram